دانستنی های علمی دنیای زیست شناسی

نویسنده: دکتر ملیحه جهانی

دانستنی های علمی دنیای زیست شناسی

نویسنده: دکتر ملیحه جهانی

صفر تا صد علائم پنهان و پیدای قند خون + سه روش درمان برای همیشه


صفر تا صد علائم پنهان و پیدای قند خون + سه روش درمان برای همیشه

صد آنلاین | برخی از روش‌های کنترل قند خون، ساده‌اند و شاید انجام دادن آن‌ها کمتر از ۱۵ دقیقه وقت بگیرد. این اقدامات در صورتی که مبتلا به دیابت باشید، به شما این امکان را می‌دهد که با انرژی بیشتری سلامت عمومی خود را با وجود دیابت حفظ کنید. در این اینفوگرافیک به چند روش برای کنترل قند خون اشاره شده است.

خطری که مصرف شیرین کننده مصنوعی رایج به دنبال دارد


خطری که مصرف شیرین کننده مصنوعی رایج به دنبال دارد

تحقیقات جدید نشان می دهد که اریتریتول، شیرین کننده مصنوعی رایج و فاقد کالری، ممکن است خطر حمله قلبی و سکته را افزایش دهد.

به گزارش بهداشت نیوز،  تحقیقات جدید گزارش می‌دهد که شیرین کننده مصنوعی محبوب «اریتریتول» با خطر بیشتر بروز حوادث قلبی عروقی مانند حمله قلبی و سکته مرتبط است.

پلاکت‌ها قطعات کوچکی از سلول‌های موجود در خون هستند که به لخته شدن خون و بهبود زخم کمک می‌کنند.

تیم تحقیق از کلینیک کلیولند دریافت که وجود این شیرین کننده باعث می‌شود پلاکت‌ها در لخته شدن خون آسان‌تر عمل کنند، که ممکن است خطر حمله قلبی و سکته را افزایش دهد.

به افراد مبتلا به بیماری‌هایی مانند چاقی و بیماری قلبی اغلب توصیه می‌شود از شیرین کننده‌های مصنوعی برای کاهش وزن استفاده کنند. با این حال، نویسندگان خاطرنشان کردند که مطالعات اپیدمیولوژیک قبلاً ارتباطی بین استفاده از این شیرین‌کننده‌های مصنوعی و شرایطی که برای کمک به آنها در نظر گرفته شده است، پیدا کرده‌اند.

چند خاصیت جادویی گردو + اینفوگرافی | اختصاصی


چند خاصیت  جادویی گردو + اینفوگرافی | اختصاصی

گردو یکی از انواع مغزها است که شکلی شبیه به مغز دارد و سرشار از پروتئین، آنتی‌اکسیدان‌ها، فیبر و اسیدهای چرب امگا ۳ است. از جمله خواص گردو می‌توانیم به کاهش خطر ابتلا به سرطان، بهبود عملکرد مغز، تقویت سلامت قلب و کاهش التهاب اشاره کنیم.

کاهش فشار خون با بوئیدن سیب


کاهش فشار خون با بوئیدن سیب

مواد مغذی موجود در سیب باعث شده تا این میوه طیف وسیعی از فواید سلامتی را با خود به همراه داشته باشد.

به گزارش مشرق، مواد مغذی موجود در سیب باعث شده تا این میوه طیف وسیعی از فواید سلامتی را با خود به همراه داشته باشد. سیب سرشار از فیبر، ویتامین و مواد معدنی بوده که همگی دارای مزایای بسیاری برای سلامتی هستند. همچنین با داشتن مجموعه‌ای از آنتی اکسیدان‌ها در خنثی کردن رادیکال‌های آزاد محیط کمک‌کننده هستند.

سیب حاوی طیف وسیعی از آنتی اکسیدان‌ها است. همچنین این میوه مواد مغذی همچون فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی و تانن دارد. به علاوه حاوی مقدار قابل توجهی از ویتامین A و C، آهن، منیزیم، کلیسیم، پتاسیم و فسفر است. به همین دلیل در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌ها کاربرد موثری دارد.

درمان نوسان در فشار خون

خوردن و حتی بوئیدن سیب موجب کاهش فشار خون می‌شود.

درمان ترک‌های پوستی

ترکیبات موجود در سیب باعث از بین رفتن ترک خوردگی، خشکی و رنگ پریدگی پوست می‌شود.

تقویت مغز

سیب غنی از فسفر است که موجب تقویت اعصاب و مغز می‌شود.

پیشگیری از نقرس

نقرس و درد مفاصل با مصرف گوشت زیاد به وجود می‌آید. خوردن سیب از تشکیل اسید اوریک در بدن جلوگیری می‌کند، با افزایش اسیدهای ادراری، به همین دلیل از درد مفاصل و نقرس پیشگیری می‌ کند.

خواص سیب برای دهان و دندان

سیب مانند مسواک بر روی دندان‌ها عمل می‌کند و موجب از بین رفتن ذرات باقیمانده غذا در میان دندان‌ها می‌شود. در نتیجه با جلوگیری از فعالیت باکتری‌ها بر روی دندان ها، از پوسیدگی پیشگیری می‌کند.

سیب دارای ویتامین C بسیاری است که از بیماری‌های لثه جلوگیری می‌کند. اسیدهای طبیعی موجود در سیب، باکتری‌های دهان را ازبین می‌برند. البته این خاصیت در سیب‌های ترش به مراتب بیشتر است. جویدن سیب به تقویت عضلات فک کمک می‌کند. البته هرگز جایگزین مسواک نیست.

سیب دشمن دیابت

سیب حاوی ماده‌ای به نام پکتین است که قند خون را در بدن تنظیم می‌کند. در دستگاه گوارش، پس از جذب پکتین، حالت ژله‌ای پیدا می‌کند و به آرامی سطح قند خون را تنظیم می‌کند.

شاخص گلیسمی (GI) و بار گلایسمی (GL) ابزار مفید برای اندازه گیری مقدار مواد غذایی است که روی میزان قند خون تاثیر می‌گذارد. قند موجود در سیب را می‌توان از جمله ۲ دسته قندهایی که شاخص گلایسمیک (نشان دهنده میزان افزایش قندخون بعد از مصرف غذا) بالایی دارند، قرار داد که برای افراد دیابتی بسیار مفید است. خوردن سیب به طور منظم ممکن است مقاومت به انسولین را کاهش دهد که منجر به کاهش سطح قند خون می‌شود.

خوردن سیب با پوست!

پوست سیب خواص ضد سرطانی دارد. علاوه بر این خوردن سیب با پوست منجر به افزایش قند خون به مدت محدود می‌شود، در نتیجه احساس سیری در شخص ایجاد می‌کند.

منبع: ایشکانیوز

فواید پیاده‌روی روزانه بر بدن انسان +اینفوگرافیک


فواید پیاده‌روی روزانه بر بدن انسان +اینفوگرافیک

طبق تحقیقات انجام شده، پیاده‌روی روزانه می‌تواند فواید زیادی برای سلامت بدن انسان داشته باشد و در زمینه کاهش وزن، پیشگیری از بیماری‌هایی چون دیابت، حفظ سلامت استخوان‌ها، طول عمر و ... موثر باشد. در این اینفوگرافیک به هشت فایده پیاده‌روی روزانه بر روی بدن انسان اشاره شده است.